Over

Wat leuk dat je op de site van Mrs Forest terecht bent gekomen! Mijn naam is Floor Bosman AKA Mrs Forest. Tekenen doe ik al sinds ik een potlood in mijn hand kon houden en eigenlijk ben ik daar nooit meer mee gestopt. Op de onderlegger van mijn bureau vind je altijd kleine tekeningetjes en tijdens meetings weet ik ook nooit mijn aantekeningen ‘schoon’ te houden. Zo iemand die altijd zit te droedelen, dat ben ik.

Steeds vaker werd ik gevraagd om zowel voor mijn werk (in het dagelijks leven ben ik Adviseur Interne Communicatie bij Securitas) zaken visueel in beeld te brengen. En voor familie en vrienden geboortekaartjes, uitnodigingen en schilderijtjes te maken. Altijd kreeg ik daarna te horen: daar moet je eens wat mee gaan doen.

Zo ontstond het idee voor Mrs Forest. Jouw verhaal op een creatief visuele wijze weergeven, dat is waar Mrs Forest voor staat. Voor mijn zakelijke klanten is de combinatie van 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en mijn passie voor illustreren ideaal, want ik weet wat er speelt en hoe dat in beeld te brengen. Maar ook particulieren zijn bij mij aan het juiste adres. Ik vind het belangrijk dat een geboortekaartje of uitnodiging een persoonlijk verhaal heeft. Een klein grapje of juist heel serieus en mocht je zelf echt geen idee hebben, ik help je graag op weg! Samen kom je vaak tot de prachtigste ideeën.  

Hopelijk tot snel!

Met creatieve groet,  

Floor Bosman van Mrs Forest

 

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.